Oyunculuğu bırakıp sırra kadem basmıştı! Emret Komutanım'ın Ferit'i Arda Kural bakın şimdi ne yapıyor

M

Mynet

Guest
Oyunculuğu bırakıp sırra kadem basmıştı! Emret Komutanım'ın Ferit'i Arda Kural bakın şimdi ne yapıyor
2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde rol alan Arda Kural, 2005-2008 yılları arasında yayımlanan 'Emret Komutanım' dizisinde canlandırdığı Ferit Tekin karakteriyle büyük bir çıkış yaptı.

ARDA 0

Bir dönem 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Arda Kural, uzun süre sağlık problemleriyle mücadele etti.

ARDA 1

Psikoz teşhisi konmasının ardından yıllarca tedavi gören Kural, oyunculuğu bırakarak gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başladı.

arda 2

Zor günler geçiren ünlü isim son dönemde ufak ufak ortaya çıkmaya başladı. Oyunculuğu bir türlü sevemediğini her fırsatta dile getiren Kural şimdilerde madencilikle uğraştığını söylemişti.

ARDA 3

YENİ MESLEĞİNİ ANLATTI​

Kural katıldığı bir programda şimdilerde neler yaptığını şöyle anlatmıştı; 'Bir odam atölye orada değerli taşlar, değersiz taşları ve metali inceliyorum. Madencilik hakkında düşünüyorum. Altın tüccarlığı, elmas tacirliği gibi...'

ARDA 4

Ünlü isim daha önce verdiği bir röportajda "Sektörde kalmayı başaramadım. Kariyerimin zirvesinde birçok engelle karşılaştım" demişti.