Ünlü isimlere uyuşturucu soruşturması! Hadise'den ilk açıklama: "Çok şükür her şey geride kaldı"

M

Mynet

Guest
Ünlü isimlere uyuşturucu soruşturması! Hadise'den ilk açıklama: "Çok şükür her şey geride kaldı"
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak' suçundan aralarında ünlü isimlerin bulunduğu şüpheliler hakkında soruşturma başlatılmıştı.

ünlü2

Soruşturma çerçevesinde İrem Derici, Kubilay Aka, Kaan Yıldırım, Hadise Açıkgöz, Berrak Tüzünataç, Duygu Özaslan, Demet Evgar, Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Mert Yazıcıoğlu, Feyza Altun, Derin Talu, Deren Talu, Birce Akalay, Dilan Polat, Engin Polat, Metin Akdülger ve Ceren Moray, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda ifade vermişti.

AW554819_01

ADLİ TIP'TA ÖRNEK ALINDI​

Ünlü isimler ifadelerinin ardından kan, idrak ve saç örneklerinin alınması için Bahçelievler’de bulunan Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen ünlüler, tekrar İstanbul İl Jandarma Komutanlığına getirilmişti. Burada işlemleri tamamlanan ünlü isimler serbest bırakıldı.

AW554819_04

"HER ŞEY GERİDE KALDI"​

İşlemlerin ardından serbest bırakılan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "Ben de sizin kadar şaşkınım olanlar karşısında. Çok şükür her şey geride kaldı. Bu akşam tüm kalbimle sahnedeyim, Ankara'da görüşürüz" dedi.

Ekran görüntüsü 2025-10-08 212316

"BUNDA DA BİR HAYIR VARDIR"​

Ankara'daki konserinde de açıklama yapan Hadise, "Ben sigara bile içmiyorum. Ben işine aşık olan bir kadınım. Buralara kendi çabamla geldim. Kan testleri yapıldı, örnekler alındı. Yakında tüm test sonuçları belli olacak. Benim içim çok rahat. Yaşamak istemezdim bunu ama bunda da bir hayır vardır diyorum." ifadelerini kullandı.

hhhh